Seminarer og webinarer for undervisere

Her kan du se en oversigt over de seminarer og webinarer, der er åbne lige nu: 

 

 • 21. juni 2021 kl. 15.15 - 16.15: Økonomi-undervisning i Kickstart Programme

  Sparrings-webinar for erhvervsuddannelseslærere, der underviser elever i uddannelser, hvor økonomi ikke er en kernefaglighed.
  Webinaret indeholder en introduktion til nøglebegreber inden for økonomi med kobling til bedømmelseskriterierne i Kickstart Programme. 
  Se mere, og tilmeld dig her.


 • 24. juni 2021 kl. 14.00 - 15.00: På webinaret vil du få indsigt i entreprenørskabsdidaktik, og i at arbejde med iværksætterundervisning i praksis.

  Webinaret indeholder en introduktion til mål, didaktik og lærerrollen i iværksætterundervisning. Herefter laver vi en kort workshop, hvor du bliver guidet gennem byggestene og aktiviteter så du kan lave din egen lektionsplan. Målet er at du og dine elever kan deltage i Kickstart Programme. 
  Se mere, og tilmeld dig her.

 • 4. august 2021 kl.14.00 - 15.00: Et webinar for erhvervsuddannelseslærere om didaktiske veje til idéudvikling og indarbejdelse af bæredygtighed i Kickstart Programme

  Webinaret indeholder en introduktion til didaktisk indhold til undervisningen, en kort workshop og en kobling til bedømmelseskriterierne i Kickstart Programme. 
  Se mere, og tilmeld dig her.

 • 25. august 2021 kl. 15.00 - 16.00: Få tips og tricks til afholdelse af skolefinaler i Kickstart Programme. 

  Et webinar for skoler, der deltager i Kickstart Programme
  Se mere, og tilmeld dig her