Sådan deltager skolen

Alle erhvervsuddannelser har mulighed for at deltage i Kickstart Programme, uanset om der er tale om grundforløb eller hovedforløb, EUD eller EUX. Lærere, instruktører, undervisere og vejledere har mulighed for at tilmelde uddannelsen Kickstart Programme i formularen nederst på siden her.

 

Ved at tilmelde uddannelsen opnår skolen adgang til deltagelse i alle dele af Kickstart Programme-stilladset til undervisere og til at lade deres elever møde andre elever i nationale events. 

 

Kickstart Programme-stilladset til undervisere består af  

 1. et undervisningsforløb, den enkelte underviser kan bruge i sin undervisning som stilladsering af undervisningen og som forberedelse af eleverne forud for jeres afholdelse af en lokal skolefinale. Find materialet her
   
  Du er også velkommen til at bruge undervisningsforløbet i din undervisning uden at tilmelde skolen og deltage i events. 
   

 1. et tilbud om introduktionsseminar til undervisere. Kontakt os på camilla@ffefonden.dk hvis I på jeres skole gerne vil have en intro til forløbet.
   

 1. mulighed for, at undervisere kan deltage i andre generelle webinarer, konferencer eller andet der er relevant for undervisningen.  
   

 1. en detaljeret guide til afholdelse af events, som du finder under fanen “Events”. 
    

 1. en mulighed for at lade eleverne møde andre elever til de nationale finaler.  

 

Hvad koster det?  

Deltagelse i Kickstart Programmes nationale tilbud er gratis.   

 

Hver skole afholder selv, for egen regning, en lokal skolefinale, hvor eleverne kommer til at møde dommere fra erhvervsliv eller organisationer uden for skolen. Se detaljer under fanen “Events”. 

 

TILMELDINGSFORMULAR efterår 2022

DEADLINE for skoletilmeldinger:

Efterår 2022: 1. september

 

Kickstart Programme - skole- og uddannelsestilmeldingVi passer godt på dine data

I henhold til Persondataforordningen videregiver Fonden for Entreprenørskab ikke oplysninger til 3. part. Fonden anvender udelukkende informationerne til det praktiske vedrørende programmet og til efterfølgende statistisk overblik. Når du registrerer dig som underviser i Kickstart Programme, giver du samtidig samtykke til, at vi må kontakte dig med informationer vedrørende programmet.