Kunne du tænke dig at prøve kræfter med dommergerningen ved Kickstart Programmes events? Vil du give elever konstruktiv feedback og på den måde være med til at kickstarte elevernes karriere? Læs, hvordan du bliver frivillig dommer her.

I Kickstart Programme skal eleverne bedømmes til lokalfinaler og nationale finaler af frivillige dommere. Der afholdes finaler over hele landet to gange om året, dvs. forår og efterår. Dommerne kommer typisk fra erhvervslivet og brancheorganisationer 

 

Hvis du synes, det kunne være spændende at opleve elevernes idéer til at skabe selvstændig virksomhed og deres virksomhedsløsninger på samfundets store og små problemer, så meld dig som dommer i dag.  

 

Hvis du kunne tænke dig at tilmelde dig som dommer i de lokale events, kan du kontakte Fonden for Entreprenørskabs nærmeste regionale afdeling. Find det her.

 

Hvis du vil være med som dommer til den nationale efterårsfinale tirsdag d. 15. november 2022 i København, kan du tilmelde dig HER.

  

 

Hvad skal man som dommer? 

Som dommer i Kickstart Programme handler det om at give elever med en praktisk faglighed lyst til at arbejde videre med deres idéer og virksomheder. Dommeren skal have en holistisk forståelse for virksomhedsdrift for at kunne sparre med eleverne, men der er ikke krav om ekspertviden. Og så skal man være opsat på at give eleverne en god oplevelse.